Întâlnire la Ambasada Republicii Islamice Iran la București

0
Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

În august 2017, Excelenta Sa dl. Hamid Moayyer, ambasadorul Republicii Islamice Iran în România a avut amabilitatea de a ne acorda o audiență pentru a discuta despre începutul schimburilor culturale între România şi Iran ale Asociației Culturale Multiculture.

Această întâlnire este o parte a proiectelor și schimburilor de artişti din spaţiul Orient – Occident, reprezentând astfel una dintre principalele activităţi ale noastre. De această dată am facilitat prezentarea ofertei artistice a Fundaţiei Culturale Ilfoveanu din Piteşti care va expune în Iran. Am evaluat împreună și disponibilitatea participării unui grup de artişti iranieni care vor expune în cadrul galeriilor românești.

Din partea Asociației Culturale Multiculture a participat la întâlnire dl. dr. Mihai Cernătescu (preşedintele asociației), iar din partea Fundaţiei Culturale Ilfoveanu dl. lector univ. dr. Alexandru Adrian Ilfoveanu, profesor la secţia de sculptura a Universităţii Nationale de Arte din Bucureşti.

Domnul ambasador ne-a felicitat pentru implicarea noastră în promovarea culturală bilaterală şi ne-a asigurat de întregul sprijin al Excelenței Sale urmând să evaluăm împreună modalităţile prin care să realizăm acest proiect de anvergură.

Precizăm că Fundaţia Culturală Ilfoveanu deţine în Piteşti un spaţiu de expunere de peste 500 de mp, structurat pe trei nivele, oferind condiţii deosebite pentru oganizarea de întâlniri, cursuri de artă şi evenimente culturale. Mediul cultural este o adevărată oază de cultură, oferind piteștenilor interesaţi o librărie bine aprovizionată și o evadare din cotidianul orașului.

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Distribuie.

Despre Autor

Lasa Un Comentariu